parallax background

OSAKEANTI

Pyhäkuru, Suomen ainoa kallioseikkailupuisto

Seikkailupuisto on avattu syksyllä 2021, se sijaitsee Pyhätunturin tunturikeskuksessa rinteiden keskellä Tajukankaan alueella. Seikkailupuistolla on iso merkitys alueen kiinnostavuuteen varsinkin kesällä ja se on erinomainen lisä alueen muuhun tarjontaan.

Kallioseikkailuun sisältyy kiipeilyä upeissa maisemissa, huikeissa kuruissa ja kalliomuodostelmissa, erilaisia riippusiltoja sekä ilmavia liukuja.

Seikkailu ei ole pelkkä seikkailu, se on myös elämys. Voit ihastella upeita putouksia keväällä, nähdä vehreyden kesällä, syksyllä kokea ruskan ja poimia mustikoita radalta. Syksyn kokemuksiin kuuluu myös pimeä- ja revontuliseikkailut. Talvella puisto muuttuu talviseikkailupuistoksi, jonne voit tulla seikkailemaan vaikka laskettelumonot jalassa kesken rinnepäivän.

Pyhäkuru on Suomen ainut ympärivuotinen seikkailupuisto.

Pyhäkuru tarjoaa perusseikkailun lisäksi erilaisia yhteistyömuotoja paikallisten yritysten kanssa, Pyhäpäivä-tuotteen sekä yhdistettyjä teemapäiviä eri seikkailuja ja ruokailuja yhdistellen lähipaikkakuntien asiakkaille.

Pyhäkuru toimii hyvänä työhyvinvointi- ja leiripäivänä. Seikkailuun on helppo yhdistää myös muut aktiviteetit sekä ruokailut. Tajukankaalla on ulkonuotiopaikka, iso kota, esiintymislava ja vessat.

OLE OSA PYHÄKURUA

Pyhäkurun osakeanti
Pyhä-Luoston yhteistyökumppaneille

Pyhäkuru Oy omistaa ja operoi rataa. Yhtiöllä on 6 osakasta, joista kaikilla on 500 osaketta.

Pyhäkuru Oy järjestää osakeannin, jossa annetaan merkittäväksi 2000 uutta osaketta, joiden omistus osuus on 40% yhtiöstä. Näin ollen nykyisten osakkaiden osuus pienenee 10%iin osakas.

Osakkeen merkintähinta on 50€ kappale, jolloin annin kokonaishinta on 100 000€.

Merkitsemättä jääneet osakkeet siirtyvät Pyhäkuru Oyn omistukseen.

Osakkeet myydään 10 kappaleen paketeissa.

MITÄ YRITYKSESI HYÖTYY TÄSTÄ?

Jokaista 10 osaketta kohden yritys saa kaksi vapaalippua vuosittain,

lisäksi jos yrityksellä on vähintään 100 osaketta saa yritys nimetyn osion radasta, josta puhutaan ja jota markkinoidaan yrityksen nimellä.

Osakasyritykset saavat logonsa ja verkko-osoitteensa Pyhäkuru Oy:n markkinointimateriaaliin, verkkosivuille, Tajukankaalle radan yhteyteen sekä mahdollisuuden mainoksiin radalle.

Kesäkuussa osakkaat kutsutaan kesäkauden avajaisiin. Anti toteutetaan 1.-15.11.2023 ja toteutuu jos merkittäviksi tulevista osakkeista on merkitty vähintään 30% eli 600 kappaletta. Annin toteuteutuessa, osakkeet tulee olla maksettuna 22.11.2023 Pyhäkuru Oyn tilille.