parallax background

TURVALLISUUS
& YMPÄRISTÖVASTUU

TURVALLISUUS

SFS-EN 15567-1 on määritelty vähimmäisrakenne- ja turvallisuusvaatimukset. SFS-EN 15567-2 on määritelty seikkailupuiston käyttövaatimukset.

Alan Euroopan kattojärjestö on ERCA (European Ropes Course Association), joka omalta osaltaan antaa omia ohjeistuksia toiminnalle. Toimintaa ohjaa myös kansallinen lainsäädäntö sekä ohjeistukset. Näistä määräytyy myös seikkailupuistoja koskevat tarkastustoiminnat.

RAKENNAMME LISÄÄ!

Puistoa laajennetaan kesällä 2022. Voit seurata kuulumisia täällä, Instassa ja Facebookissa.

YMPÄRISTÖ-
VASTUULLISUUS


Ympäristövastuullisuus on meille tärkeä tekojamme ohjaava käsite, jonka mukaan pyrimme ottamaan ympäristön hyvinvoinnin huomioon toiminnassamme. Ympäristövastuullisuus ja ekologisuus näkyvät tuotteidemme ympäristöystävällisyytenä sekä henkilökuntamme ympäristöosaamisena.

Otamme ympäristöasiat huomioon myös hankinnoissamme ja edellytämme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme sekä tavarantoimittajiltamme. Koulutamme henkilöstöämme toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan sekä kehitämme ympäristöosaamistamme.

Pyhätunturilla on otettu käyttöön erillinen ympäristöohjelma, johon myös sen yhteistyökumppanit ja vuokralaiset ovat sitoutuneet. Pyhätunturin tavoite on olla maailman puhtain hiihtokeskus ja siitä tuli hiilineutraali vuonna 2011. Se on sitoutunut EU:n energiatehokkuussopimukseen, jonka tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta 7,5% vuosien 2017-2025 aikana. Pyhätunturilla on käytössä erinomaiset kierrätyspisteet, se toimii uusiutuvalla energialla ja kompensoi rinnehuollosta syntyviä polttoaineiden CO2 päästöj Nordic Offsetin palvelun avulla.

Ympäristölupaukset:


Aineettomien hyödykkeidemme tuottamisesta ei synny jätettä

Pyrimme löytämään kaikille käytöstä poistetuille varusteille ja välineille uusiokäytön