parallax background

KALLIOSEIKKAILU
ADVENTURE PARK

PYHÄKURU - HUIKEA KALLIOSEIKKAILU

Uusi ja ainutlaatuinen Pyhäkurun kallioseikkailupuisto on nyt avattu Pyhätunturin Tajukankaalla.

Kallioseikkailu tarkoittaa uutta tapaa liikkua kalliolla, kiivetä jyrkkää kallion seinämää ylös, siirtyä seinämältä toiselle sekä liukua vaijeriliukua alas maan kamaralle turvallisesti turvavaljaissa .

Seikkailupuisto on rakennettu ainutlaatuiselle Tajukankaan kallioseinämälle ja kalliojyrkänteille tarjoten upeita elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Alueella on ennestään jo jääkiipeilyä, joten nyt voit seikkailla alueella läpi vuoden.

Toistaiseksi puistossa voi seikkailla yli 140 cm pitkät seikkailijat, mutta tulevaisuudessa puisto laajentuu myös pienemmille seikkailijoille. Alle 15v. seikkailevat aikuisen seurassa.

KOKONAISVALTAINEN ELÄMYS

Tämä seikkailu ei ole pelkästään seikkailu, vaan se on myös elämys. Vuodenaikojen vaihtelut ja eri luonnonilmiöt tuovat seikkailuun elämyksellisen lisänsä, puhumattakaan kaukaiseen horisonttiin avautuvasta maisemasta.

Keväällä pääset kokemaan seikkailun purojen ja putousten kohistessa vieressä, kun taas syksyllä nautit ruskan sävyistä, pimenevistä illoista ja revontulista seikkaillessa. Perheen pienimmille on tulossa oma seikkailurata pääradan valmistuttua.

OSTA LIPUT

Osta liput ja varaa seikkailu ennakkoon