parallax background

VIA FERRATA
ADVENTURE PARK

PYHÄ KURU, HOLY GORGE

Uutta ja ainutlaatuista Pyhä Kurun via ferrata-tyylistä seikkailupuistoa rakennetaan parasta aikaa Pyhän Tajukankaalla.

Via Ferrata, rautainen tie, tarkoittaa uutta tapaa liikkua kalliolla, kiivetä jyrkkää kallion seinämää ylös, siirtyä seinämältä toiselle sekä liukua vaijeriliukua alas maan kamaralle turvallisesti turvavaljaissa .

Seikkailupuisto rakentuu ainutlaatuiselle Tajukankaan kallioseinämälle ja kalliojyrkänteille tarjoten upeita elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Alueella on ennestään jo jääkiipeilyä, joten nyt voit seikkailla alueella läpi vuoden.

Puisto on tarkoitettu koko perheelle, jättämättä kuitenkaan kylmäksi huimapäisimpiäkään asiakkaita.

KOKONAISVALTAINEN ELÄMYS

Tämä seikkailu ei ole pelkästään seikkailu, vaan se on myös elämys. Vuodenaikojen vaihtelut ja eri luonnonilmiöt tuovat seikkailuun elämyksellisen lisänsä, puhumattakaan kaukaiseen horisonttiin avautuvasta maisemasta.

Keväällä pääset kokemaan seikkailun purojen ja putousten kohistessa vieressä, kun taas syksyllä nautit ruskan sävyistä, pimenevistä illoista ja revontulista seikkaillessa. Perheen pienimmille on tulossa oma seikkailurata pääradan valmistuttua.

AVATAAN KESÄLLÄ 2021

OPENS AT SUMMER 2021

Puistoa rakennetaan parasta aikaa. Voit seurata rakentamista täällä, Instassa ja Facebookissa.

Avaustavoite kesäkuu 2021.

Tästä se alkaa, pysy kuulolla!

TURVALLISUUS

SFS-EN 15567-1 on määritelty vähimmäisrakenne- ja turvallisuusvaatimukset. SFS-EN 15567-2 on määritelty seikkailupuiston käyttövaatimukset. Alan Euroopan kattojärjestö on ERCA (European Ropes Course Association), joka omalta osaltaan antaa omia ohjeistuksia toiminnalle. Toimintaa ohjaa myös kansallinen lainsäädäntö sekä ohjeistukset. Näistä määräytyy myös seikkailupuistoja koskevat tarkastustoiminnat.

YMPÄRISTÖ-
VASTUULLISUUS


Ympäristövastuullisuus on meille tärkeä tekojamme ohjaava käsite, jonka mukaan pyrimme ottamaan ympäristön hyvinvoinnin huomioon toiminnassamme. Ympäristövastuullisuus ja ekologisuus näkyvät tuotteidemme ympäristöystävällisyytenä sekä henkilökuntamme ympäristöosaamisena.

Otamme ympäristöasiat huomioon myös hankinnoissamme ja edellytämme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme sekä tavarantoimittajiltamme. Koulutamme henkilöstöämme toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan sekä kehitämme ympäristöosaamistamme.

Pyhätunturilla on otettu käyttöön erillinen ympäristöohjelma, johon myös sen yhteistyökumppanit ja vuokralaiset ovat sitoutuneet. Pyhätunturin tavoite on olla maailman puhtain hiihtokeskus ja siitä tuli hiilineutraali vuonna 2011. Se on sitoutunut EU:n energiatehokkuussopimukseen, jonka tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta 7,5% vuosien 2017-2025 aikana. Pyhätunturilla on käytössä erinomaiset kierrätyspisteet, se toimii uusiutuvalla energialla ja kompensoi rinnehuollosta syntyviä polttoaineiden CO2 päästöj Nordic Offsetin palvelun avulla.

Ympäristölupaukset:


Aineettomien hyödykkeidemme tuottamisesta ei synny jätettä

Pyrimme löytämään kaikille käytöstä poistetuille varusteille ja välineille uusiokäytön